Smart Mental and Ultrarunning Coaching for Real World Athletes

JIJ 

bent een gepassioneerd (trail-)loper die graag de opstap wil maken naar ultramarathons, sky races of meerdaagse loopavonturen maar je vraagt je af hoe je het best op een duurzame manier traint.

bent eindelijk ingeschreven voor die zware ultratrail race waar je al zo lang van droomt en bent op zoek naar professionele begeleiding om zowel op fysiek als mentaal vlak op een gestructureerde manier progressie te maken binnen de voor jou beschikbare tijd.

hebt er al enkele ultramarathons op zitten en wil graag mentaal sterker worden.

bent een ondernemer of actieve professional voor wie het lopen van langere afstanden een gezonde uitlaatklep vormt, je streeft naar een nieuwe balans tussen leven en werken en bent op zoek naar een community van gelijkgestemden.

een ervaren ultratrailloper die zich zelfstandig traint maar op zoek is naar een sparring partner om eigen inzichten af te te toetsen. 

Geïntegreerde begeleiding op maat 

Iedere ultra-atleet is anders. Elke wedstrijd heeft zijn eigen specificiteit. Een one-size-fits-all aanpak heeft dan ook maar weinig nut. Sweet Spot Performance Coaching biedt integratieve personal coaching op maat om 'Real World Atletes 'om op een efficiënte en duurzame manier te begeleiden naar hun specifiek doelen. Zo heb je alles in huis om eindelijk die uitdagende ultra trail te open of een sterk resultaat neer te zetten in een ultrarun-wedstrijd.

Met Sweet Spot Performance wil Erik, vanuit zijn gecombineerde ervaring als ultratrailloper, endurance trainer én mental coach, een antwoord bieden op de toenemende vraag naar geïntegreerde begeleiding op maat van lopers die hun eigen fysieke én mentale grenzen willen verleggen op een duurzame wijze..

Op basis van jouw specifieke individuele noden, wensen en doelstellingen werken we samen een gepersonaliseerd programma uit. Met oog voor onder meer:

- loopschema

- specifieke stabilisatie en krachttraining

- ultra mindset – mental coaching for ultrarunners

- race strategy

- materiaalkeuze

- welke voeding gebruik ik tijdens een ultra ?

- slaap & recuperatie 

Sweet Spot Performance maakt gebruik van een systeem van coachingcredits waarmee iedere atleet volgens eigen budget zelf zijn/haar begeleiding kan samenstellen. 


 ESPIRIT MONTAGNE INVITATIONAL EXTREME (170km - 17000D+) 

Let’s run your ultra dream together!

directions_run

Start to ultratrail

Ultralopen voor beginners. Wil je je verantwoord voorbereiden op een langere trail van 50 of 80 km maar je weet niet hoe je hieraan moeten beginnen?

directions_run

Ultratrail performance

Voor ultrarunners met ambitie. Op zoek naar een persoonlijk trainingsschema en trainingstips om je ultra training te combineren met werk en gezin?

Coaching voor ultrarunners en actieve professionals

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x